logo-LH

Allround Glasvezelmonteur

Allround Glasvezelmonteur

Dringend gezocht!

Een Allround Glasvezelmonteur

Omgeving: Noord-Holland

Ken jij iemand die geschikt is voor deze functie, of het in zich heeft dit vakgebied eigen te maken? Deel deze vacature!

Als lasser en glasvezelmonteur ben je onderdeel van een team wat werkt aan het leggen van glasvezelverbindingen tussen de technische gebouwen en de zakelijke klanten. Je werkt mee aan de uitbreiding van het glasvezelnetwerk door heel Nederland en voornamelijk in Noord-Holland.

Je werkt met de modernste (las)gereedschappen en werkt voornamelijk zelfstandig bij zakelijke klanten (dus geen huisaansluitingen). Je kunt zelfstandig lassen en hebt ruime kennis van het (fusie)lassen van een glasvezel verbinding, montagewerkzaamheden, glasvezel testen en denkt in oplossingen.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en zelfstandige collega die 38 uur beschikbaar is. We zoeken iemand voor langere termijn.

De werkzaamheden vinden voornamelijk overdag plaats, maar kunnen door storingen ook in de avond- en weekenden plaatsvinden. Heb je een mbo-diploma in de richting een technische studie, heb jij ervaring met glasvezel lassen en spreek je verstaanbaar Nederlands? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?
Wij bieden:

 

Contractduur 12 maanden

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Salaris: €2.400,00 – €3.000,00 per maand

Spreekt deze vacature je aan? Zin in een lekkere kop koffie en een verkennend gesprek? Neem dan contact op met ons!

We zijn dagelijks bereikbaar op het volgende telefoonnummer: +31 24 675 6966 of mail je cv naar info@lhglasvezeltechniek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.